Item type |
[ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)(1) |
公開日 |
2019-05-15 |
タイトル |
|
|
タイトル |
加熱時間による手作りハンバーグ中のニコチン酸およびニコチン酸アミド量の変量 |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Variation of Nicotinic Acid and Nicotinic Acid Amide Content Found in the Home-made Burgers According to Roasting Time |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
nicotinic acid |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
nicotinic acid amide |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
home-made burger |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
roasting time |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者 |
眞木, 俊夫
朝日, 直人
鈴木, 翔子
岩井, 秀明
|
書誌情報 |
ja : 武蔵丘短期大学紀要
en : Bulletin of Musashigaoka College
巻 26,
p. 9-17,
発行日 2019-03-31
|
出版者 |
|
|
出版者 |
武蔵丘短期大学 |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
13413120 |