WEKO3
アイテム / 品種の異なる糯米で調製した餅生地の物理的特性:吉見町産糯米の調理加工特性(第1報) / 190004
190004
ファイル | ライセンス |
---|---|
190004.pdf (412.4 kB) sha256 c1307926e45d8fc4f68e9dc05486cb32d5c9eb6bd5c8c107220fa59550ac988c |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2016-11-04 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 190004.pdf | |||||
本文URL | https://musashigaoka.repo.nii.ac.jp/record/403/files/190004.pdf | |||||
ラベル | 19-0004 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 412.4 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|