Item type |
[ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)(1) |
公開日 |
2022-04-19 |
タイトル |
|
|
タイトル |
給食実習における食品廃棄率の測定値と日本食品標準成分表値の比較(第1報) |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Comparison of the measured food disposal rate of our school's food service practice with that of the Standard Tables of Food Composition in Japan (I) |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
廃棄率 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
栄養士養成校 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
大量調理 |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Disposal rate |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Nutritionist vocational school |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Large scale cooking |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.20563/0000000538 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
角野, 仁美
木元, 泰子
若井, 麻由
長, 佑美子
平澤, 明子
後藤, かおり
深田, 由美子
|
書誌情報 |
ja : 武蔵丘短期大学紀要
en : Bulletin of Musashigaoka College
巻 29,
p. 53-56,
発行日 2022-03-31
|
出版者 |
|
|
出版者 |
武蔵丘短期大学 |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
13413120 |