@article{oai:musashigaoka.repo.nii.ac.jp:00000037, author = {小河原, 佳子 and コガワラ, ヨシコ and 永島, 伸浩 and ナガシマ, ノブヒロ and 茗荷, 尚史 and ミョウガ, ヒサシ and 岡崎, 英規 and オカザキ, ヒデキ and 小板, 由美子 and コイタ, ユミコ and 長島, 洋介 and ナガシマ, ヨウスケ and 島野, 僚子 and シマノ, リョウコ and 宮木, 恵美 and ミヤキ, メグミ and 浅香, 清美 and アサカ, キヨミ and 関口, 久美子 and セキグチ, クミコ}, journal = {武蔵丘短期大学紀要, Bulletin of Musashigaoka College}, month = {Mar}, pages = {51--56}, title = {ひがしまつやま健康プラン21~野菜レシピの取り組み~}, volume = {23}, year = {2016} }