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  1. 武蔵丘短期大学紀要 ISSN 2759-095X (Online), ISSN 1341-3120 (Print)
  2. 9巻

栄養士養成校の学生の献立作成について : 第4報

https://musashigaoka.repo.nii.ac.jp/records/234
https://musashigaoka.repo.nii.ac.jp/records/234
c45251ed-646d-4c9a-adbd-a680b6b259c0
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004180622.pdf KJ00004180622.pdf (393.5 kB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-11-04
タイトル
タイトル
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 献立作成
キーワード
主題Scheme Other
主題 栄養士養成校
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 meal planning
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dietitian training junior college
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10530096
著者 小河原, 佳子

× 小河原, 佳子

ja 小河原, 佳子

ja-Kana コガワラ, ヨシコ


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倉田, 澄子

× 倉田, 澄子

倉田, 澄子

ja-Kana クラタ, スミコ

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Kogawara, Yoshiko

× Kogawara, Yoshiko

en Kogawara, Yoshiko


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KURATA, Sumiko

× KURATA, Sumiko

en KURATA, Sumiko

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記事種別(日)
内容記述タイプ Other
内容記述 原著論文
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 We examined frequency of various dishes in the meal planning made by the students of a dietitian training junior college. Staple food, main and side dishes used in the planning were classified into four major categories; Japanese -, Chinese - , and Western style, and side dishes were also examined. The results of this study were as follows. 1) So far as the main dishes concerns, Western style dishes were most frequently used, and Chinese style dishes were seldom used. 2) In both main and side dishes, Western style dishes were frequently employed in breakfast and lunch, and Japanese one was often used in the dinner. 3) In the case of dinner, the combination of Japanese style dishes, including the main and side dishes with staple food was about twenty percent of the total combination of four styles of dishes. 4) Baked fish and vegetable salad were mostly used menu in the main and side dishes, respectively.
書誌情報 巻 9, p. 31-35, 発行日 2001-03-31
表示順
内容記述タイプ Other
内容記述 6
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00004180622
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Ver.1 2023-05-15 11:52:44.181011
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